Nieuws

Ingrid Gonnissen general manager bij Xerox Belux

Xerox heeft Ingrid Gonnissen aangesteld als general manager voor België en Luxemburg. Ze volgt Jo van Onsem op, die de functie sinds 1 januari 2010 bekleedde.

Ingrid Gonnissen startte haar loopbaan in het onderwijs. Ze werkte ook in de reclamesector en bij een headhunterskantoor. In 1990 ging ze aan de slag bij Xerox Belux, waar ze de voorbije twintig jaar diverse functies bekleedde in de verkoop en de klantendienst. In juli vorig jaar werd ze aangesteld tot directeur customer service operations, waarbij ze ook toetrad tot het directiecomité.

Duitsland groeiland
Als country manager Belux volgt Ingrid Gonnissen Jo van Onsem op, die tegelijk ook zijn functie als general manager van Xerox Nederland neerlegt. Van Onsem zal zich voortaan concentreren op zijn nieuwe verantwoordelijkheid als entity general manager van Xerox Duitsland. Net als India en Brazilië behoort Duitsland voor Xerox tot de landen met een groot groeipotentieel.

Door zijn nieuwe functie treedt Jo van Onsem ook toe tot het Xerox Europe Senior Leadership Team. Hij rapporteert daarbij aan Jacques Guers, chairman van Xerox Europe.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business