SanDisk biedt een oplossing voor iedereen die gevoelige documenten meedraagt op zijn usb-stick. De nieuwe Ultra en Cruzer Edge USB Flash Drive worden standaard geleverd met encryptie en online opslag. De geheugenfabrikant rust de nieuwe modellen uit met de zelf ontwikkelde SecureAccess-software, die een versleutelde map op de sticks creëert. Deze kluis bevat 128 bits […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!SanDisk biedt een oplossing voor iedereen die gevoelige documenten meedraagt op zijn usb-stick. De nieuwe Ultra en Cruzer Edge USB Flash Drive worden standaard geleverd met encryptie en online opslag.
De geheugenfabrikant rust de nieuwe modellen uit met de zelf ontwikkelde SecureAccess-software, die een versleutelde map op de sticks creëert. Deze kluis bevat 128 bits AES-encryptie en gebruikers kunnen zelf hun wachtwoord kiezen bij ingebruikname. Sandisk voegt bovendien 2 GB gratis online opslag toe van Dmailer, zodat een veilige kopie van gevoelige documenten niet alleen beschermd is, maar ook veilig is weggeschreven naar de cloud.
Sandisk biedt met de Ultra een snelle usb-stick die tot 15 MB/s doorvoersnelheid biedt en in capaciteiten wordt aangeboden van 8 GB tot 32 GB. Bovendien heeft de Ultra een garantie van vijf jaar.
De Cruzer Edge richt zich meer op budgetgebruikers en is in volumes van 2 GB tot 16 GB te koop. De Sandisk Ultra is verkrijgbaar vanaf 21,99 euro. De Cruzer Edge is al vanaf 9,99 euro te koop.