Jabra presenteert een headset voor buitenmensen. De in-ear hoofdtelefoon blijft goed in het oor zitten en kan snel schakelen tussen muziek en inkomende gesprekken. De Jabra Active is vooral geschikt voor telefoons van Apple, BlackBerry en LG, maar heeft ook een meegeleverde adapter voor toestellen van Nokia, Sony Ericsson en Samsung. Volgens de maker zijn […]

Advertentie

Jabra presenteert een headset voor buitenmensen. De in-ear hoofdtelefoon blijft goed in het oor zitten en kan snel schakelen tussen muziek en inkomende gesprekken.

De Jabra Active is vooral geschikt voor telefoons van Apple, BlackBerry en LG, maar heeft ook een meegeleverde adapter voor toestellen van Nokia, Sony Ericsson en Samsung. Volgens de maker zijn de oortjes van de Active bestand tegen zweet en water, zodat de headset goed geschikt is voor sporters.

De Jabra Active, met ruisonderdrukking, zal in het zwart en geel worden geleverd en is al beschikbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro. Naast de adapter wordt ook een opbergsysteem meegeleverd.

Advertentie