Nieuws

CA Technologies mikt op minstens 4 procent groei

CA Technologies, gespecialiseerd in software voor IT-beheer, mikt voor dit jaar op minstens 4 procent groei. Bovendien wil het bedrijf ook zijn partnernetwerk verder uitbouwen, naar aanleiding van de verdere focus op cloud computing.

In België telt CA Technologies, de naam van het vroegere CA, zowat 67 werknemers. En dat zijn, zo benadrukt sales director Dirk Janssen, heus niet enkel verkoopsmensen. Het voorbije jaar werd dat team overigens uitgebreid. “Wat lag in onze nieuwe benadering van klanten waarbij er meer moet worden gedacht in functie van de klant. We wilden meer toegevoegde waarde bieden”, stelt Janssen.

CA Technologies zet ook volop in op cloud computing. Het bedrijf deed daarvoor het voorbije jaar enkele overnames. In functie van deze strategische keuze wordt ook het partnernetwerk uitgebreid. “Naast onze klassieke partners en de bestaande allianties, willen we het uitbreiden met zogenaamde MSP of managed service providers.” Namen als T-Systems, DNS-Europe en Getronics vallen in deze categorie. Het is ook cloud computing dat er mee voor moet zorgen dat CA in 2011 met 4 procent groeit. “Wat beter is dan het marktgemiddelde”, klinkt het bij CA.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business