Nieuws

Krachtige Toughpower-voeding van ThermalTake

Een krachtig systeem vereist een krachtige voeding. De laatste toevoeging van Thermaltake aan de Toughpower productlijn moet met een vermogen van niet minder dan 1350 watt de meest veeleisende systemen van stroom kunnen voorzien.

De Toughpower 1350W, voluit TP-1350AH3CCS, is een voeding van het modulaire type. Enkel de 24-pins stroomkabel en de 8-pins kabel die de processor voedt, zijn vast verbonden met de voeding. Alle andere kabels kunnen naargelang de behoefte aangesloten worden. Thermaltake voorziet in niet minder dan acht molexconnectoren, twaalf SATA-aansluitingen en een floppydriveconnector. Zes PCI-E-aansluitingen van het 6+2-type zijn voldoende voor configuraties met drie grafische topkaarten die een dubbele aansluiting vereisen. Desgewenst kunnen via adapters enkele van de molex-aansluitingen worden geconverteerd naar PCI-E-connectoren voor vier maximaal vier van zulke kaarten.

Het zilveren 80PLUS logo garandeert een efficiëntie van 87 tot 91 procent. Een groot deel van het vermogen wordt geleverd over de twee 12V-rails, die elk goed zijn voor een belasting van 60A. De Toughpower 1350W is dankzij een slim aangestuurde stille 14cm-ventilator in staat om de temperatuur van de voeding zelfs bij constante belasting onder 50 graden Celcius te houden.

Een Europees prijskaartje is nog niet bekend. In de Amerikaanse store van ThermalTake gaat de Toughpower 1350W echter voor 399 dollar over de toonbank, dus gokken we erop dat de voeding hier voor ongeveer 399 euro in de rekken zal belanden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business