Nieuws

Ingram Micro verdeelt BlackBerry en OtterBox

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standaardtabel;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Sinds begin december verdeelt Ingram Micro smartphones en accessoires van BlackBerry – met de bijhorende technische support – in negen Europese landen, waaronder België. De focus ligt op de zakelijke markt.

Ingram Micro wil groei realiseren in het telecomsegment. Eerder dit jaar richtte het bedrijf daar een aparte telecomdivisie voor op. Ingram Micro erkent daarmee de evolutie in de markt waarbij de functionaliteit van mobiele pc’s en smartphones steeds duidelijker convergeren. Het bedrijf ziet er ook een mooie opportuniteit in als distributeur.

Met zijn telecomdivisie wil Ingram Micro een aanbod uitbouwen dat inspeelt op de nieuwe behoeften van resellers, retailers, en operatoren van mobiele en virtuele mobiele netwerken. Als eindgebruiker heeft Ingram Micro in de eerste plaats de professionele klant voor ogen.

Meer accessoires
Met BlackBerry voegt Ingram Micro alvast een bekende naam aan zijn portfolio van mobiele producten toe. Het bedrijf kondigde aan dat er komende tijd nog meer aankondigingen aankomen, met name van leveranciers van complementaire producten. Eén ervan is alvast de samenwerking met OtterBox, waarvoor Ingram Micro in heel Europa als officiële distributeur optreedt.

OtterBox is gespecialiseerd in de bescherming van handheld en draadloze devices. Ingram Micro is de eerste grote broadliner waar OtterBox mee in zee gaat. Na de opening van het eerste Europese kantoor van OtterBox eerder dit jaar, zet het bedrijf daarmee opnieuw een belangrijke stap in de Europese markt.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business