Nieuws

Datakluis van Synology voor alle bedrijfsgeheimen

Synology voegt een nieuw familielid toe aan zijn DiskStation-familie. De DS211+ is een NAS-server met hot-swappable schijfstations die specifiek is bedoeld voor middelgrote of kleine ondernemingen.

Synology zegt de bouw van de nieuwe DiskStation volledig te hebben herzien om voor optimale prestaties en minimaal lawaai te kunnen zorgen. Het ontwerp is gericht op maximale luchtdoorstroming en de 92 mm ventilator zorgt voor een maximale geluidsuitstoot van 19,6 dB. Het afneembare frontje absorbeert de vibratie van de werkende harde schijven.

Dankzij de hot-swappable schijfstations wordt de kans op systeemuitval geminimaliseerd en snel en efficient overzetten van gegevens is gegarandeerd dankzij een gemiddelde leesnelheid van 108 MB/s en gemiddelde schrijfsnelheid van 55 MB/s, bij RAID1 in een Windows-omgeving. Synology heeft een SD-kaartsleuf en meerdere usb-aansluitingen toegevoegd, zodat je na aankomst op kantoor snel documenten kunt toevoegen dankzij de special daarvoor bestemde kopieerknop. Ook vinden we een Gigabit-netwerkaansluiting en eSATA-aansluiting

Ook op het softwarefront is de DS211+ ruim bedeeld. De NAS-server draait op het eigen besturingssysteem Synology DiskStation Manager 3.0, wat de mogelijkheid biedt om voortdurende backups te maken via Synology Time Backup. Er is ook de mogelijkheid voorzien om tot dertig verschillende websites te hosten via een LAMP-server. Tenslotte kan de DS211+ ook worden ingezet als FTP- of printserver. Het is zelfs mogelijk om het tot middelpunt van een groep IP-bewakingscamera’s te maken.

Synology biedt 256-bit hardwarematige AES-encryptie en heeft daarnaast gegevensversleuteling, HTTPS en een firewall in huis. Deze veelzijdige NAS-server, die draait op een 1,6 GHz-processor en 512 MB RAM is vanaf nu beschikbaar voor 336,38 euro inclusief BTW.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business