Nieuws

Nokia stelt lancering E7 uit

Na de lancering van zijn vlaggenschip de N8 herhaaldelijk uitgesteld te hebben, doet Nokia nu hetzelfde met de zakelijke opvolger, de E7.

Nokia kondigde begin november aan dat de eerste E7-smartphones deze maand naar de winkels zouden verzonden worden. Nu zien de Finnen zich echter genoodzaakt de levering uit te stellen tot begin volgend jaar.

Eerst perfectioneren
Een duidelijke reden geeft Nokia niet. “We willen er zeker van zijn dat ons product tot in de puntjes is afgewerkt voor we het op de markt brengen”, luidt de verklaring van een woordvoerster van Nokia aan nieuwsdienst Bloomberg.

[related_article id=”161563″]

De E7 moet het zakelijke vlaggenschip van Nokia worden. Naast een aanraakgevoelig scherm met een diagonaal van vier inch krijgt het toestel een fysiek qwerty-toetsenbord. De E7 zal net als de N8 op Nokia’s mobiele besturingssysteem Symbian^3 draaien en moet 495 euro kosten.

Aandeel Nokia daalt
Hoewel Nokia nog steeds de grootste producent ter wereld is wat smartphones betreft, zit zijn aandeel in dalende lijn. Het bedrijf verloor dit jaar al 17 procent aan waarde op de beurs. In het derde kwartaal eiste Nokia 33,7 procent van de smartphone-markt op, waar dit vorig jaar nog 39,3 procent was.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business