Nieuws

Vision 2011: Friso Haringsma

Hoe kan een Belgisch bedrijf inspelen op het herstel van de economie en welke impact heeft dit op hun ICT-strategie?
Meer dan ooit dient de klant centraal te worden gesteld. Verdien zijn vertrouwen en draag er zorg voor. Klantgerichtheid, flexibiliteit en transparantie dienen basis waarden te zijn binnen uw organisatie. Maak uw interne structuren ook klaar voor het economisch herstel en bijhorende verwachte groei. Enkel op die manier kunt u zich focussen op uw core business.

Dit alles zal ervoor zorgen dat de lead van vandaag ook daadwerkelijk uw klant van morgen is. Wat betreft de ICT strategie dient deze lijn integraal te worden doorgetrokken. Dit impliceert onder andere de investering en bijhorende implementatie van schaalbare en energiezuinige systemen, virtualisatie is hierbij uiteraard een must.

[download_file]

Outsourcing kan een goede oplossing zijn maar is dit niet per definitie. IT is namelijk geen kost maar een verstandige investering die ervoor zorgt dat u een voorsprong krijgt, en behoudt, op uw concurrenten.

Hoe zal uw bedrijf inspelen op deze behoeften?
Als regionaal en innoverend High-Density DC bieden wij de mogelijkheid aan bedrijven en ISP’s in- en rond het Antwerpse om hun (blade)servers dichtbij te plaatsen. Zowel direct als indirect zorgt dit voor een enorme tijds en kostenbesparing. Uiteraard leent het DC zich ook uitermate als Disaster Recovery locatie.

Daarnaast werken wij met uniforme en transparante contracten en prijzen. Zo kunnen klanten gebruik maken van onze interface om hun data en statistieken betreft toegang, netwerk en stroomverbruik in real-time te controleren. Dit alles laat de klant toe om perfect zijn IT budgetten te beheren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij gaan ook net dat stapje verder om de klant te helpen.

Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om terug te vallen op onze professionele 24/7 remote hands en eyes. De combinatie van bovengenoemde punten gekoppeld aan onze hoogstaande waarden en normen, zorgt ervoor dat wij naadloos kunnen inspelen op de wensen van de klant.

Disclaimer: voor de inhoud van dit artikel is enkel Antwerp DC verantwoordelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business