Nieuws

Vision 2011: Jan Dezutter

Hoe kan een Belgisch bedrijf inspelen op het herstel van de economie en welke impact heeft dit op hun ICT-strategie?
De werkelijke uitdaging voor de meeste bedrijven in een herstellende economie is het schalen van hun ICT zonder budgettaire concessies te doen. Het voordeel van een recessie is dat het bedrijven dwingt om anders om te gaan met de inkoop van ICT-diensten.

In het verleden leunden ICT-contracten op verschillende ‘lagen’ van ICT-experts die kwamen uitleggen hoe een bedrijf verschillende belangrijke platforms en connectivity-, computing- en communicatieoplossingen moest implementeren. Technologie heeft zich verder ontwikkeld en daarmee is de noodzaak voor een dergelijke aanpak van ICT-inkoop verdwenen.

[download_file]

Hierop speelt Interoute in met zijn Unified Connectivity-oplossing die de ontwikkeling van netwerktopologieën enorm vereenvoudigt. Unified Connectivity en cloud computing-diensten voor bedrijven is een positieve ontwikkeling. Cloud computing stelt organisaties in staat om hun Total Cost of Ownership (TCO) te reduceren en tegelijkertijd hun flexibiliteit en kostenefficiëntie te vergroten.

Hoe zal uw bedrijf inspelen op deze behoeften?
Interoute is een cloud-serviceprovider die zich richt op het integreren van de belangrijkste bedrijfs-ICT-infrastructuren in de drie pijlers: communicatie, connectivity en computing. Wij hebben een dienstenportfolio dat bedrijven betere beheermogelijkheden biedt voor de kerninfrastructuur, zonder dat daarvoor dure consultants nodig zijn die vaak een lang inkoopproces initiëren.

Dit creëert voor klanten een eenvoudig Unified ICT-platform die de supply chain vereenvoudigd. Hierdoor zijn traditionele, dure samenwerkingsmodellen overbodig. Het traditionele model heeft een lang en complex presales-traject, dat een standaardoplossing biedt. Dit model zet vervolgens een boete op aanpassingen (Contract Change Control).

Interoute vindt dat je de hele presales-discussie kunt inkorten door middel van een schaalbaar platform, gebaseerd op jouw budget en de juiste Service Level Agreement. Veranderingen en aanpassingen maken onderdeel uit van een dienst, zonder een klant hiervoor te penaliseren.

Disclaimer: voor de inhoud van dit artikel is enkel Interoute verantwoordelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business