Hoe kan een Belgisch bedrijf inspelen op het herstel van de economie en welke impact heeft dit op hun ICT-strategie? Als een Belgisch bedrijf van de crisis gebruik heeft kunnen maken om enerzijds zijn operationele processen te optimaliseren en anderzijds het personeel bij te scholen, dan is het nu de tijd om dit in de […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Hoe kan een Belgisch bedrijf inspelen op het herstel van de economie en welke impact heeft dit op hun ICT-strategie?
Als een Belgisch bedrijf van de crisis gebruik heeft kunnen maken om enerzijds zijn operationele processen te optimaliseren en anderzijds het personeel bij te scholen, dan is het nu de tijd om dit in de praktijk om te zetten.

Hierbij moeten de randvoorwaarden vervuld zijn zodat het bedrijf zich kan focussen op zijn kernopdracht. Impact op IT strategie: niet besparen, maar verstandig investeren.

[download_file]

Hoe zal uw bedrijf inspelen op deze behoeften?
Hoe zal Rittal hierop inspelen: een deel van deze investeringen zijn reeds gebeurd; het plan voor verdere IT-investeringen de komende jaren ligt nu reeds vast.

Disclaimer: voor de inhoud van dit artikel is enkel Rittal verantwoordelijk.