Nieuws

Vision 2011: Fanny Taildeman

Hoe kan een Belgisch bedrijf inspelen op het herstel van de economie, en welke impact heeft dit op hun ICT-strategie?
Een herstellende economie zorgt ook in de publieke sector voor meer toekomstgerichte investeringsruimte. Als burgers verwachten wij steeds snellere service van de overheid. Daarvoor kijkt de sector meer en meer naar ondersteunende ICT. De middelen die vrijkomen door economisch herstel, kunnen deels naar publieke ICT-services vloeien.

Denk maar aan successen als de Dimona-service van de sociale zekerheid. 240.000 werkgevers wisselen daarin elektronisch informatie uit met de sociale zekerheid. Het Planbureau berekent de besparing van die informatisering op 1,7 miljard euro per jaar.

[download_file]

Die operatie herhalen in de sector van de gezondheidszorg, waar honderden miljoenen papieren voorschriften circuleren, kan even interessant zijn. ICT heeft in werk, gezin en gezondheid haar waarde reeds bewezen. Verstandige ICT-investeringen zorgen er voor meer servicemogelijkheden en tijdswinst aan verminderde kost.

Hoe zal uw bedrijf inspelen op deze nieuwe behoeften?
Smals blijft ICT-specialisten aantrekken die zich willen inzetten voor een toekomstgerichte samenleving. Met ‘ICT for society’ als motto, ontwikkelen onze mensen ICT voor de openbare sector die service levert aan burgers en bedrijven.

Smals heeft een eigen team voor ICT-research, ontwikkelt en bewaakt Open Standaarden voor alle ICT-services voor haar klanten, doet de functionele analyse, tekent de architectuur uit, codeert en monitort achteraf de ICT-services in haar eigen datacenters.

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal en zullen dat blijven. Voor 2010 hadden we een personeelsgroei voorzien. Op dit ogenblik hebben we dit jaar 184 aanwervingen gedaan, op een medewerkerstotaal van 1664, waarvan 1120 ICT-specialisten.

Voor 2011 verwachten we opnieuw een stijging in het aantal aanwervingen omdat we groeiende investeringen verwachten in ICT voor werk, gezin en gezondheid. Dat is de corebusiness van Smals.

Disclaimer: voor de inhoud van dit artikel is enkel Smals verantwoordelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business