Nieuws

Iron Man 2: DivX-films legaal downloaden

Gratis Iron Man 2, test 14 home servers, koopgids digicams, Samsung Galaxy Tab, legaal DivX-films downloaden.

 

Test NAS-schijven
Een NAS of netwerkschijf vormt het zenuwcentrum van een modern thuisnetwerk. Pc’s back-uppen, media streamen en zelfs een website draaien: het kan vandaag allemaal met één apparaat. Onze man gaat na welke NAS de hoogste werksnelheid combineert met het meeste gebruiksgemak.

Koopgids fotocamera’s
Fabrikanten van digitale fotocamera’s blijven maar nieuwe toestellen uitbrengen. Het aanbod wordt dan ook steeds breder: naast compactcamera’s en SLR’s bestaan er heel wat tussenvormen. Deze koopgids legt de verschillen bloot en maakt je wegwijs in het enorme aanbod.

Retro-software

Vroeger was het beter… wordt weleens geopperd. Maar hoe reageer jij als je weer aan de slag gaat met software uit de jaren 80 en 90? Een nostalgische trip door softwareland.

Eerste tests
We nemen de Samsung Galaxy Tab onder de loep, en de Boxee Box van D-Link. Zijn het revolutionaire apparaten, of hou je beter je geld op zak?

Exclusieve DVD: Iron Man 2 + DivX Pro

Wie kent er nu niet het DivX-videoformaat? Dankzij PC Magazine krijg je de beste software in handen om zelf video te converteren naar het DivX-formaat. Op deze dvd staat dan ook de onbeperkte, volledige versie van DivX Pro ter waarde van bijna 18 euro.

Bovendien biedt Videoland je een volledig gratis (en legale!) download aan van de topfilm Iron Man 2. Die film kun je niet enkel bekijken op je computer, maar ook op een DivX-compatibele speler, of zelfs je smartphone of tablet.

En als kers op de taart, staat op deze dvd het volledige jaararchief 2010 van je favoriete computerblad. Handiger kan niet! Geniet ervan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business