Nieuws

Lenovo vernieuwt IdeaPad-lijn

Lenovo brengt twee nieuwe notebooks een desktop-pc uit in zijn IdeaPad-lijn. Het drietal is gericht op consumenten die volop van films en muziek willen genieten.
 

De IdeaPad Y460P en Y560P zullen met de nieuwste generatie Core i3/i5/i7 Intel-processoren worden uitgerust. Beide modellen zullen worden uitgerust met 16:9 breedbeeldschermen, waarbij de Y460P een 14 inch schermdiagonaal zal hebben en de Y560P een 15,6 inch scherm bevat.
 

Lenovo biedt de optie om zijn RapidDrive-technologie in te bouwen, die een ssd-schijf combineert met reguliere opslag om snelle opstarttijden te garanderen. De notebooks kunnen maximal met 8 GB DDR3-geheugen en een harde schijf van 750 GB worden uitgerust.
 

Lenovo’s nieuwe consumentendesktop, de IdeaCentre K330, heeft als meest krachtige specificities een Core i7-processor, 16 GB werkgeheugen en 4 TB opslagcapaciteit in huis. Ook is het mogelijk om een blu-ray station en tv-tuner in te bouwen.
 

De nieuwe IdeaPad-notebooks zijn vanaf januari verkrijgbaar in de Verenigde Staten vanaf 849 dollar, terwijl de IdeaCentre K330 ergens begin 2011 zal worden gepresenteerd voor 699 dollar. Het is nog niet bekend wanneer en voor welke prijs de nieuwe Lenovo-toestellen naar België komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business