Headsetmaker Jabra mikt met de nieuwe Jabra Extreme op pc- en notebookgebruikers die niet van Skype zijn af te slaan. Via een USB-poort is deze Bluetooth-headset eenvoudig aan te sluiten. De Extreme of Go 660 is een reguliere Bluetooth 2.1-headset, die ook is te gebruiken in combinatie met een in-ear koptelefoon. Het accessoire wordt geleverd […]

Advertentie

Headsetmaker Jabra mikt met de nieuwe Jabra Extreme op pc- en notebookgebruikers die niet van Skype zijn af te slaan. Via een USB-poort is deze Bluetooth-headset eenvoudig aan te sluiten.

De Extreme of Go 660 is een reguliere Bluetooth 2.1-headset, die ook is te gebruiken in combinatie met een in-ear koptelefoon. Het accessoire wordt geleverd met een pre-paired USB-adapter, zodat je zonder instellen meteen kunt beginnen met bellen op de pc of notebook.

Jabra zegt met noise-cancelling technologie en dubbele microfoons te kunnen zorgen voor een superieure gesprekskwaliteit en heeft DSP en automatische aanpassing van het volume ingebouwd voor helderheid.

Omdat de Jabra Exteme A2DP ondersteunt, kan de headset ook worden gebruikt met toestellen die deze streamingtechnologie hebben ingebouwd.

Vanaf december zal de Jabra Go 660 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 99,95 euro.