Nieuws

Smart Business Strategies 111

Dossier 10 jaar Smart Business
Reeds tien jaar volgen wij voor u de technologische trends op de voet, en zoeken we goed advies om uw projecten tot een goed einde te brengen. Welke trends hebben het decennium overleefd, en welke zijn erbij gekomen? We gingen ook op zoek naar de sterkste quotes en leukste cartoons. En we wagen ons aan enkele voorspellingen voor de komende tien jaar.  

Dossier Datacenters
De kostefficiëntie van een datacenter wordt al lang niet meer bepaald door de prijs van de servers maar door het bedrag op de energiefactuur. Wij gingen op zoek naar tips om dat bedrag zo laag mogelijk te krijgen. En we vroegen ons ook af wanneer het zin heeft om uw datacenter binnenshuis te houden, en wanneer u het beter uitbesteedt. 

[download_file]

Dossier BI
We vinden intelligentie op steeds meer plaatsen en voor steeds meer toepassingen. Smart Business biedt u een overzicht van dit uitdeinend koninkrijk. Maar een betrouwbaar inzicht komt niet zomaar. Er komt heel wat voorbereidend werk bij kijken, zodat de beschikbare gegevens elkaar niet tegenspreken. Als ze al beschikbaar zijn natuurlijk.

Usability: tien provinciesites op de testbank
Sites worden steeds meer het eerste – en vaak ook enige – gezicht van een onderneming of organisatie. Het komt er dus op aan uw site zo aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Maar slagen onze provincies hierin? De sites van de tien verschillende provincies werden onder de loep genomen. Hoe goed scoort uw provincie?

En verder besteden we aandacht aan business continuity, illegale software, IT-helden, de overname van Novell, de retentieproblemen bij Google, en geven we u zeven tips om uw schaapjes zo snel mogelijk op het droge te krijgen. Veel leesplezier!

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business