Nieuws

Behuizing voor LAN-parties

Thermaltake breidt het gamma Armor-behuizingen uit met de Armor A30, een ultracompacte micro-ATX-behuizing bedoeld voor spelfanaten die hun systeem mee naar LAN-parties zeulen.

De Armor A30 is volledig in het zwart uitgevoerd en volgt het gekende Armor-design met metalen roosters. Blauwe LED’s voor- en bovenaan dragen bij tot een agressief uiterlijk. De Armor A30 is uitgevoerd in staal en weegt 6,7 kg. Met afmetingen van 266 (H) x 291 (B) x 456 (DP) mm, is er binnenin voldoende ruimte voor een micro-ATX- of mini-ITX-moederbord gecombineerd met de krachtigste grafische kaarten die momenteel verkrijgbaar zijn. Verder is de kast voorzien van twee 5,25”-bays en drie 3,5”-bays, waarvan één van buiten toegankelijk is. Intern kunnen dan nog eens twee SSD’s gemonteerd worden.

De behuizing voorziet zowel in een USB 3.0- als in een USB 2.0-poort, eSATA en aansluitingen voor HD-geluid. Een speciaal bevestigingsmechinsme voor muis en toetsenbord voorkomt dat iemand anders er op een LAN-party met deze randapparaten mee vandoor kan gaan. Een 23 cm-ventilator bovenaan en een 9 cm-ventilator aan de voorzijde van de kast voorzien in voldoende luchtdoorstroming. Eventueel kunnen er aan de achterzijde van de behuizing nog twee optionele 6 cm-fans worden gemonteerd.

De Thermaltake Armor A30 zal halverwege December beschikbaar zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business