Nieuws

Microsoft België krijgt nieuwe baas

Philippe Rogge wordt de nieuwe baas van Microsoft in België en Luxemburg. Hij vervangt Phillip Vandervoort, die in Latijns-Amerika voor Microsoft gaat werken.

De huidige nationale Microsofttopman heeft promotie gemaakt. Hij wordt operationeel directeur voor Latijns-Amerika en verhuist met heel zijn familie naar ginder. En dus moet er in België een vervanger komen.

De nieuwe baas, Philippe Rogge, neemt in februari het roer over. En daardoor komt zijn huidige functie als hoofd van de afdeling voor grote bedrijfsklanten vacant. Microsoft gaat op zoek naar een opvolger.

Olympisch
Rogge heeft vooral in de telecomsector gewerkt voordat hij bij Microsoft begon. Hij is acht jaar bij Belgacom aan de slag geweest, waar hij onder meer vicepresident werd van Business Development & Strategy Enterprise. Vorig jaar was hij nog operationeel directeur bij Option.

Philippe Rogge is ook lid van de Raad van Bestuur van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC). En ja, hij is inderdaad de zoon van Jacques Rogge, de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business