BitDefender heeft Philippe De Clercq aangesteld tot nieuwe country manager voor België en Luxemburg. De Clercq moet het netwerk voor de beveiligingsoplossingen van het bedrijf verder uitbouwen.   Philippe De Clercq brengt ruim twintig jaar ervaring mee naar BitDefender. Zo was hij drie jaar sales manager Belux bij Kaspersky Lab. De Clercq runde tien […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 

BitDefender heeft Philippe De Clercq aangesteld tot nieuwe country manager voor België en Luxemburg. De Clercq moet het netwerk voor de beveiligingsoplossingen van het bedrijf verder uitbouwen.
 
Philippe De Clercq brengt ruim twintig jaar ervaring mee naar BitDefender. Zo was hij drie jaar sales manager Belux bij Kaspersky Lab. De Clercq runde tien jaar een eigen bedrijf, waarmee hij zich specialiseerde in distributie en reselling. De Clercq is ook zaakvoerder van Q-Systems, een bedrijf dat rond 3D-fotografie actief is.
 
De eerdere ervaring van Philippe De Clercq is uiteraard mooi meegenomen voor BitDefender. In eerste instantie zal De Clercq zich toeleggen op de analyse en verdere uitbouw van BitDefenders netwerk van distributeurs, retailers, e-tailers, corporate resellers en aankoopgroeperingen in België en Luxemburg. Daarbij wil hij zich ook toeleggen op de ontwikkeling van een lokale marketing- en verkoopstrategie.
 
Groeipotentieel
De Clercq wil BitDefender verder profileren als een innovatieve speler in de sector van de beveiligingsoplossingen. “We beschikken over een gamma oplossingen dat permanent evolueert”, zegt hij. “Ik zie het als mijn topprioriteit om ervoor te zorgen dat het merk zijn groeipotentieel kan omzetten in een groeiende en duurzame verkoop.” Tegen eind 2011 zal Philippe De Clercq in België een nieuwe entiteit oprichten. Die zal zich specifiek richten op de verdere ontwikkeling van BitDefender in België en Luxemburg.