Nieuws

USBFlashCopy 1.5

USBFlashCopy is een handig tooltje voor wie belangrijke gegevens op een USB-stick of een ander verwijderbaar medium plaatst. De tool zorgt er namelijk voor dat de data automatisch naar je harde schijf worden gekopieerd. 

Als je dat verkiest, start USBFlashCopy tegelijk met Windows op.

Zodra je een nieuw verwijderbaar medium op je pc aansluit, verschijnt een venster waarin je gevraagd wordt of je het standaardprofiel dan wel een nieuw profiel voor dat specifieke medium wilt gebruiken. Zo’n profiel legt precies vast naar welke map de gegevens van het medium gekopieerd moeten worden en met welke kopieersnelheid (200 kB/s, 10 MB/s…) dat moet gebeuren.

[download_file]

Je kunt ook instellen welke bestandstypes eventueel niet mee in de back-up moeten en of de tool oudere bestanden met dezelfde naam al dan niet moet overschrijven.

Kopieerintervallen
Verder kun je voor alle profielen ook het kopieerinterval instellen (in milliseconden), evenals het maximumaantal gelijktijdige kopieeroperaties. Wil je bepaalde stations hoe dan ook buiten zo’n kopieeractie houden, dan hoef je de letter(s) maar aan te geven. Ook het omgekeerde is mogelijk: stel je een stationsletter in op Force, dan wordt dat medium geback-upt, ongeacht het stationstype.

Wel willen we nog even meegeven dat je met de commerciële versie van deze tool (circa 28 euro) het kopieerproces geheel onzichtbaar op de achtergrond kunt laten uitvoeren. De auteur vraagt je dan wel te beloven dat je die ‘silent mode’ niet zult gebruiken om in het geniep informatie van andere gebruikers op je schijf te planten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business