Nieuws

Kingston ontsluit productinfo via ICEcat

 

Geheugenspecialist Kingston gaat samenwerken met ICEcat, een gratis catalogusdienst die wereldwijd meer dan 12.000 channelpartners voorziet van productinformatie.
 
ICEcat is een site die geregistreerde partners gratis toegang geeft tot de datasheets van producten, beeldmateriaal en specificaties. “We zijn continu op zoek naar manieren om de productiviteit van onze partners te verhogen”, zegt Sibyl Jacob, Business Development Manager Belux bij Kingston Technology. “Efficiënte digitale tools zijn essentieel voor de consistente ondersteuning van onze channelpartners. Hierdoor kunnen zij op hun beurt goede services leveren aan hun klanten.” Na een proefperiode in Nederland besliste Kingston om met ICEcat in zee te gaan.
 
Automatische updates
In tegenstelling tot andere online productinformatiediensten, zijn het de leveranciers zelf die Open ICEcat financieren. De dienst is gratis voor resellers. ICEcat biedt meer dan een miljoen goedgekeurde productfiches in XML- of URL-formaat. De informatie is ideaal voor gebruik integratie in websites en ERP-systemen.
 
“Productgegevens en specificaties veranderen tegenwoordig bijna dagelijks”, zegt Erik Snijders, Sales Director bij ICEcat. “Het onderhouden van een accurate productwebsite is daardoor zowat een voltijdse bezigheid. Met Open ICEcat kan de reseller dat proces automatiseren.” ICEcat voorziet de productinformatie van Kingston in zeven talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Pools, Spaans en Italiaans. 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business