Nieuws

Ingram Micro verleent meer krediet

 

Met zijn programma ‘Instant Credit 3’ verleent distributeur Ingram Micro BeLux vier miljoen euro extra krediet aan 400 resellers uit het KMO-segment.
 
“Met Instant Credit geven wij  kleine en middelgrote resellers een financiële ruggensteun”, zegt Steve Meynen, Managing Director Ingram Micro BeLux. “De naweëen van de economische en financiële crisis zijn nog voelbaar. Zo hebben we veranderingen gemerkt in het aankooppatroon van sommige klanten, met onder meer een beperkter aantal producten en minder frequente bestellingen. Met ‘Instant Credit 3’ willen wij die klanten wat meer ademruimte bieden.”
 
Financiële boost
Ingram Micro richt zich daarbij niet alleen op resellers die in het recente verleden zaken deden met het bedrijf. Even goed komen klanten in aanmerking die al ruim voor de financiële crisis inactief waren. Ingram Micro reikt ook hen ‘Instant Credit 3’ aan als een zakelijke stimulans. “We hopen op die manier – als distributeur – het kanaal een boost te geven.” Volgens Steve Meynen waren de reacties op de vorige Instant Credit-oefeningen bijzonder positief. “Het initiatief wekt vertrouwen. Het blijkt voor heel wat resellers ook een welgekomen oplossing.”
 
De nieuwe betalingsvoorwaarden zijn gebaseerd op advies van de kredietverzekeraar van Ingram Micro. Op die manier kan het bedrijf met ‘Instant Credit 3’ meer dan vier miljoen euro additionele kredietlimieten uittrekken voor zijn KMO-klanten. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business