Nieuws

Xylos en CommVault werken samen

 

Xylos breidt zijn activiteiten rond systeemintegratie uit. Het bedrijf sloot onlangs een samenwerkingsverband met CommVault.
 
CommVault is de leverancier van de datamanagementsoftware Simpana. Terwijl er voor specifieke behoeften nog altijd heel wat zogenaamde point solutions op de markt zijn – onder meer voor back-up en restore, voor archivering, enzovoort – kiest CommVault sinds het einde van de jaren ’90 voor een overkoepelende oplossing. CommVault beheert alle data vanuit één GUI, ook over verschillende opslagsystemen heen. Telindus en Green Data Systems verdelen CommVault in ons land.
 
Pragmatische aanpak
Met Xylos als nieuwe partner wil het bedrijf verder groeien. “Daarnaast onderhouden we uiteraard ook goede contacten met andere resellers”, zegt Stefaan Lowet, verkoopdirecteur Belux bij CommVault. “In Xylos zien we een goede partner omwille van de pragmatische aanpak van het bedrijf. Via Xylos zullen we deals winnen, daar zijn we van overtuigd.”
 
Xylos is in de markt vooral bekend als aanbieder van opleiding. Het partnerschap met CommVault past echter in de eerste plaats binnen de activiteiten van Xylos als systeemintegrator. Toch snijdt het mes ook hier aan twee kanten. Xylos-consultants die een CommVault-certificaat behalen, zullen klanten ook opleiding over Simpana kunnen geven. “We zien dat de markt duidelijk vraagt naar de overkoepelende oplossing die CommVault aanbiedt”, zegt Frank Adons, bid manager bij Xylos. “Datamanagement is vandaag een belangrijk thema, onder meer in functie van wettelijke voorschriften.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business