Nieuws

Sharp breidt assortiment werkgroepprinters uit

Sharp voegt twee nieuwe printers toe aan hun MFP-lijn: de MX-C380P kleurenprinter en de MX-B380P zwart-witprinter. Op vlak van hardware en architectuur lenen ze veel van de MFP-reeks. Zo willen ze klanten bereiken die geen nood hebben aan scan- en kopieerfuncties, maar wel dezelfde printerstructuur willen hebben.

Beide printers kunnen tot 38 pagina’s per minuut afdrukken en worden gemakkelijk bediend dankzij een groot 4,3 inch kleurendisplay. Ze hebben allebei een 80 GB harde schijf aan boord en kunnen resoluties afdrukken tot 1.200 x 1.200 DPI. Omdat het de eerste printers zijn uit de MFP-reeks waar je alleen mee kunt afdrukken, kun je ze voor een fractie van de prijs integreren met andere MFP-printers. Het is ook mogelijk om documenten te printen die op de harde schijf, een USB-stick, een server of FTP-server staan.

Er is extra aandacht besteed aan netwerk- en gegevensbeveiliging. Zo moet je voor vertrouwelijke documenten een pincode invoeren, en zijn er geavanceerde filter- en coderingsfuncties. Verder verbruiken de nieuwe printers opvallend weinig stroom.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business