Nieuws

Stop virussen: 16 beveiligingssuites getest

Test van 16 antiviruspakketten, Google TV, 8 tips voor USB-sticks, 15 mediaspelers met netwerkaansluiting, Apple MacBook Air 11 inch.

Beveiligingssuites
Ook in 2011 is een onbeveiligde pc ondenkbaar. Maar welk pakket beschermt het best? Onze megatest van 16 antiviruspakket, zowel gratis als betalend, geeft het antwoord.

Touchscreens
Aanraakschermen vind je vandaag overal: in smartphones, netbooks en zelfs gewone pc’s. Niet ieder touchscreen is echter gelijk geschapen, en bovendien is de meerwaarde niet altijd duidelijk. Een kritische blik op touchscreens.

Streaming mediaspelers
Genieten van digitale films, foto’s en muziek op een tv-scherm kan het gemakkelijkst met behulp van een streaming mediaspeler. We voelen de nieuwste generatie aan de tand.

Google TV
Google heeft het gemunt op je tv. Voortaan surf en zoek je online vanuit de luie zetel. Lees onze preview van de Logitech Revue met Google TV.

 

Extra: volledige versie PhotoEffect Express

Soms heb je software nodig die gewoon doet wat het belooft, niets meer en niets minder. Ben je vaak in de weer met digitale foto’s, dan is PhotoEffect Express van BenVista de ideale partner. Dit pakket bevat meer dan 100 digitale beeldeffecten die zelfs de slechtste foto’s nieuw leven zullen inblazen. Probeer het uit; fun gegarandeerd, en de volledige versie ervan zit deze maand gewoon gratis bij PC Magazine.

Verder vind je op deze cd-rom het fotobewerkingspakket Paint.NET 3.5.5, en de probeerversie van PC Tools Performance Toolkit 2011 voor die broodnodige tuning van je computer. Veel testplezier!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business