Nieuws

EMC breidt Velocity-programma uit

EMC breidt zijn Velocity-partnerprogramma uit. Partners krijgen ondersteuning om zich beter te differentiëren.

 
Infrastructuurspeler EMC voorziet in de uitbreiding van zijn Velocity-programma een aantal nieuwe elementen, met name op het vlak van de beloning van partners en de ondersteuning van hun winstgevendheid. Het programma moet de reseller ook toelaten meer value added services te bieden. De wijzigingen in het programma moeten de partners van EMC de kans bieden om meer omzet te genereren, zich te differentiëren in de markt en zo zelf meer winst te maken.
 
Compleet portfolio
Het nieuwe Velocity-programma wil voor de reseller drempelverlagend werken. Het programma voorziet onder meer in training en in een makkelijke toegang tot het brede portfolio van producten en diensten van EMC. Zo vallen vanaf januari de Data Domain deduplicatie opslagsystemen onder het Velocity-programma. In juli komt daar nog het aanbod van securityafdeling RSA bij. Daarmee krijgt de reseller toegang tot het volledige gamma van EMC voor opslag, back-up en recovery, archivering, beveiliging en information governance.
 
Tegelijk vereenvoudigt EMC de processen aan de kant van de reseller, met onder meer nieuwe ondersteuning voor klantenrelaties, het genereren van leads, de registratie van verkoop en het verzamelen van beloningen. EMC voorziet dat bedrijven de komende tien jaar massaal voor de private cloud zullen kiezen. Voor de EMC Velocity-partners houdt die tendens een mooie opportuniteit in. EMC investeert daarom in trainings- en certificatieprogramma’s, om de reseller de kans te bieden zo goed mogelijk op de nieuwe vraag van klanten in te spelen. Het nieuwe Velocity-programma treedt op 1 januari in werking.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business