Nieuws

Skyfire haalt Flashbrowser uit App Store

De ontwikkelaar van de Skyfire-browser voor iOS, die Flashvideo omzet naar HTML 5, heeft de applicatie na amper vijf uur uit de App Store verwijderd.

Skyfire Labs biedt met Skyfire een alternatieve mobiele browser voor Windows Mobile, Symbian, Android, en sinds deze week ook voor iOS. De applicatie werd vijf uur nadat zij voor het eerst in de Amerikaanse App Store verscheen echter weer ingetrokken.

Tol van het succes
Volgens de ontwikkelaar is dat de wijten aan het succes van Skyfire. De browser maakt het mogelijk om Flashvideo op een mobiel toestel van Apple te bekijken, hoewel iOS dit niet ondersteunt. De video wordt naar de servers van Skyfire Labs geleid en geconverteerd naar HTML 5.

De ontwikkelaar heeft het aantal iOS-gebruikers dat Skyfire wil proberen verkeerd ingeschat. “De servers zijn niet gecrasht,” zegt een woordvoerder tegen CNet, “maar ze kregen het wel zwaar na de lancering omdat er massaal video’s werden gestreamd.”

Servercapaciteit uitbreiden
Om een goede gebruikservaring te garanderen heeft Skyfire Labs de browser daarom tijdelijk uit de App Store verwijderd. Zodra de servercapaciteit voldoende is uitgebreid, wordt Skyfire opnieuw beschikbaar gesteld voor iPhone- en iPadgebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business