Nieuws

Global Sat verdeelt Bea-fon

 

Global Sat voegt de mobiele telefoons van het Oostenrijkse Bea-fon aan zijn distributieportfolio toe. Het zijn toestellen die teruggrijpen naar de essentie van de mobiele telefoon: bellen en gebeld worden.
 
Bea-fon produceert eenvoudige mobiele telefoons. Het bedrijf richt zich zo onder meer op het marktsegment van de senioren. De toestellen bieden alle basisfuncties, zoals bellen, gebeld worden en sms’en. Verder bezitten ze ook functionaliteit die specifiek voor senioren is ontwikkeld. Zo zijn de handsets voorzien van een alarmknop en zijn sommige modellen compatibel met hoorapparaten. De toestellen hebben ook grote toetsen, werken met een groot lettertype en hebben een eenvoudige menustructuur.
 
Nicheproduct
Het Luxemburgse Global Sat Group verdeelt de toestellen van Bea-fon in België en Luxemburg. “Voor Global Sat Group vormen de toestellen een perfecte aanvulling op ons portfolio”, vindt Frédéric Suetens, Managing Director Global Sat België. “De toestellen zijn het perfecte compromis tussen stijlvol en functioneel design, zonder dat ze de gebruiker als ‘senior’ stigmatiseren.”
 
Global Sat is volgens Suetens altijd op zoek naar producten voor nichemarkten. “Bea-fon speelt perfect in op de behoeften van senioren. Veel senioren gebruiken hun telefoon maar af en toe, of bij een noodgeval.” Voor die doelgroep is het huidige aanbod van mobiele telefoons vaak veel te ingewikkeld, met heel wat functionaliteit die ze niet gebruiken. “De handsets van Bea-fon gaan terug naar de essentie van de mobiele telefoon”, aldus nog Suetens.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business