Nieuws

Centix is snelst groeiende Citrix-adviseur

 

Tijdens Citrix Synergy 2010 ontving Centix de award voor de snelst groeiende Citrix Solution Advisor van België en Luxemburg. Citrix had lovende woorden voor de virtuele desktop van Centix. Met het evenement in Berlijn organiseerde Citrix zijn internationale congres voor het eerst in Europa.
 
Centix is gespecialiseerd in virtualisatie. Het bedrijf uit Kruishoutem toonde zich erg verheugd over de erkenning door Citrix. “De populariteit van virtualisatie neemt snel toe”, zegt Wilfried Baeten, managing partner en medeoprichter van Centix. “Onze klanten zien virtualisatie als de technologie die hen toelaat een efficiëntere IT-dienstverlening uit te bouwen, de veiligheid van de omgeving te verhogen en tegelijk de kosten te reduceren.” Centix biedt onder meer oplossingen voor virtualisatie van server, storage, desktop en applicaties. Het bedrijf werkt daarbij trouwens niet alleen met Citrix, maar ook met VMware, Microsoft en NetApp.
 
Met de award voor Centix wil Citrix de aandacht vestigen op de bijdrage van het Belgische bedrijf aan de opkomst van de virtuele desktop in ons land. “De desktop van de toekomst is vandaag realiteit”, stelt André Lodewijks, Channel Manager Benelux bij Citrix Systems. “De virtuele desktop is altijd beschikbaar, om het even waar en via eender welk device. De eindgebruiker eist toepassingen met alsmaar meer flexibiliteit en kracht, maar tegelijk tegen een lagere prijs. Centix bewijst dat virtualisatie die eisen in de realiteit brengt.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business