Nieuws

Haal de max uit Windows 7

Haal de max uit Windows 7 (50 tips!), Blu-ray omzetten in 7 stappen, test luxe kleurenprinters, Firefox 4 versus IE9.

50 tips voor Windows 7
Jij dacht dat je Windows 7 al helemaal in de vingers had? Onze expert serveert liefst vijftig supertips om Microsofts nieuwste OS mooier, beter, sneller en handiger te maken.

Firefox 4 versus IE9
Mozilla en Microsoft timmeren hard aan de weg met hun nieuwe webbrowsers. De bètaversies van respectievelijk Firefox 4 en Internet Explorer 9 bewijzen dat.

Blu-ray omzetten
Een dvd kopiëren lukt vandaag iedereen. Maar een Blu-ray-schijfje converteren is een heel ander paar mouwen. Gelukkig neemt onze workshop je bij de hand.

Superdeluxe printers
We beoordelen luxe afdrukcentrales op hun vele kwaliteiten. Foto’s afdrukken, documenten scannen, razendsnel printen … het is allemaal geen probleem voor deze absolute alleskunners.

Videobewaking
Permanente videobewaking duur? Dat valt wel mee, want met de juiste apparatuur en software hou je je huis of werkplek voortaan constant in de gaten. 

 

Gratis: 1 jaar lang 50 GB online back-up bij Hostbasket

Waar bewaar je een back-up het veiligst? In de cloud natuurlijk! Dankzij Hostbasket en de Nomadesksoftware genieten lezers van PC Magazine een jaar lang gratis van 50 gigabyte online opslagruimte. Deze volwaardige cloudfileserver laat niet alleen toe om bestanden gemakkelijk te back-uppen en te synchroniseren over meerdere computers, maar ook om ze te delen met vrienden en collega’s. Deze actie loopt tot 14 december 2010.

Verder serveren we bètaversies van Internet Explorer 9.0 en Firefox 4.0, aangevuld met superhandige gratis applicaties, waaronder TeamViewer 5. Veel plezier ermee!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business