Nieuws

Hitachi Data Systems mikt meer op partners

Hitachi Data Systems Corporation kondigt een wereldwijd partnerprogramma aan ter ondersteuning van het nieuwe Hitachi Virtual Storage Platform. Het partner ecosysteem bestaat uit strategische technologie- en channelpartners.

Het nieuwe programma is aanvullend op de Hitachi Data Systems oplossingen en diensten om organisaties succesvol en kostenefficiënt te helpen hun klant IT-omgevingen om te zetten in meer dynamische en gevirtualiseerde informatiecentra.
 
Het Hitachi Virtual Storage Platform is het eerste 3D-scaling-platform, waarmee organisaties kunnen up-, out- en deepscalen voor meer flexibiliteit en kostenbesparing in hun gevirtualiseerde datacenters.
 
"Hitachi Data Systems staat bekend als een open en meedenkende technologiepartner. Dit komt overeen met onze bedrijfsfilosofie die onze algemene bedrijfsstrategie weerspiegelt", zegt Jim Beckman, vice-president business development bij Hitachi Data Systems. "De hoeveelheid steun die we ontvangen voor ons nieuwe Hitachi Virtual Storage Platform vanuit de markt onderschrijft het belang van een flexibele, volledig gevirtualiseerde, kosteneffectief platform en het vermogen om onze gedeelde visie op datacenter transformatie te realiseren."
 
Diverse strategische partners van Hitachi Data Systems, waaronder technologiepartners zoals Brocade, Cisco, Intel en VMware en channelpartners zoals Datalink en ViON, lieten zich al positief uit over het nieuwe Hitachi Virtual Storage Platform.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business