Nieuws

Arrow ECS bekroond door Oracle

Distributeur Arrow ECS viel uitgebreid in de prijzen bij Oracle. De distributeur werd door Oracle uitgeroepen tot internationale Value Add distributeur van het jaar. Ook Avnet kreeg de nodige bekroningen mee. Dat meldt de Nederlandse channelsite Channelweb.

Arrow kreeg voor zijn activiteiten in de Amerikaanse markt een Oracle PartnerNetwork Global Award voor de beste Value-Added Distributor of the Year. Voor de EMEA Awards kregen ze de tweede prijs. Avnet was de beste in de Noordamerikaanse markt. Dat was te danken is aan de omzetgroei en de verschillende oplossingen die Arrow via gespecialiseerde Oracle-resellers in de markt zet. Dat gebeurt in diverse verticale markten zoals de gezondheidszorg, de financiële sector, de overheid en retail.
 
Arrow ECS is ook bij ons actief. Arrow ECS nam vorig jaar Logix over. De Nederlander Bart van Rheenen staat aan het hoofd van de Benelux-vestiging van Arrows.
 
Avnet kreeg de eerste prijs voor de Britse activiteiten, meldt Channelweb. Avnet nam eerder dit jaar zijn sectorgenoot Bell Micro over.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business