Nieuws

Overal internet delen

Met de Sitecom WL-361 Mobile Router 150N X1 kun je werkelijk overal online. Deze mobiele router kan ook via het 3G-netwerk verbinding met het internet maken.

De WL-361 is in de eerste plaats een erg compacte draadloze router met een interne antenne. Door de compacte afmetingen, 9 cm bij 6,2 cm bij 3 cm, richt het toestel zich in de eerste plaats op mobiel gebruik, bijvoorbeeld op hotel, vakantie of een conferentieruimte. Het toestel laat draadloze verbindingen tot 150 Mbps toe, die worden beveiligd met WPA2. Via een druk op een knop kunnen clients makkelijk een beveiligde draadloze verbinding opzetten zonder dat daar een ingewikkelde software-installatie aan te pas komt.

Is er op je locatie geen internet beschikbaar, dan kun je een optionele 3G-modem plaatsen in de 3G-ready USB-poort, zodat je een internetverbinding via het mobiele telefoonnetwerk kunt delen. Ook een stopcontact is niet noodzakelijk, want door een interne batterij kan het toestel tot zes uur onafgebroken werken.

DeWL-361 zal beschikbaar zijn vanaf december, en komt met een garantie van tien jaar. Enkel op de batterij bedraagt de garantie slechts de gebruikelijke twee jaar. Een winkelprijs is nog niet bekend.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business