De Sweex GO Stereo Speaker Bar is een compacte speakerbar met geïntegreerde inch subwoofer, die het geluid van je laptop of mediaspeler een boost moet geven geven. In de Speaker Bar bevinden zich twee 2-inch drivers en een 3,5-inch subwoofer voor 2.1-geluid. De luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd om storingen te vermijden met producten die gevoelig […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!De Sweex GO Stereo Speaker Bar is een compacte speakerbar met geïntegreerde inch subwoofer, die het geluid van je laptop of mediaspeler een boost moet geven geven.

In de Speaker Bar bevinden zich twee 2-inch drivers en een 3,5-inch subwoofer voor 2.1-geluid. De luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd om storingen te vermijden met producten die gevoelig reageren op magneten. Het volume wordt geregeld met twee verlichte knoppen.

De GO Stereo Speaker Bar kan wordt aangesloten via een USB-kabel of een 3,5-inch jackplug voor mediaspelers of andere mobiele apparaten. De USB-kabel voorziet het apparaat van stroom, maar voor mobiel gebruik kan men overschakelen op voeding door vier AAA-batterijen.

De Stereo Speaker Bar is verkrijgbaar in zwart (SP100), zilver (SP101) en wit (SP102). Alle uitvoeringen hebben dezelfde adviesprijs, 24,95 euro, en zijn per direct verkrijgbaar. Op het apparaat geldt twee jaar garantie, die na registratie verlengd wordt met nog eens tien jaar.