Nieuws

Kingston Technology introduceert nieuwe interactieve SSD sales tool voor channel-partners

Geheugenspecialist Kingston introduceert de Kingston SSDNow ROI (return on investment) calculator, een waardevolle sales tool voor zijn channel-partners. Deze toolkit kan worden gedownload, aangepast en geïntegreerd op partnerwebsites.

Dankzij de calculator kunnen de channel-partners de voordelen van SSD-technologie eenvoudig aantonen en IT-managers wijzen op de onmiddellijke ROI die SSD’s hun klanten kunnen leveren.

Nu de prijzen van SSD’s een stuk aantrekkelijker zijn geworden, kunnen bedrijven grote kostenbesparingen realiseren door hun systeem te upgraden met een SSD voor ongeveer een derde van de kosten (inclusief manuren) die de aankoop van een nieuwe laptop, desktop of werkstation met zich meebrengt, zegt Kingston. Een recente onafhankelijke test, die uitgevoerd werd op verzoek van Kingston Technology, moet aantonen dat een PC-upgrade van HDD naar SSD de prestaties van oudere PC’s met 50 procent en van gloednieuwe PC’s met 27 procent kan verbeteren.

“In combinatie met de SSD-inhoud die al beschikbaar is op onze partner program website, kunnen onze channel-partners samen met hun zakelijke klanten aan de hand van de nieuwe SSDNow toolkit de impact van SSD’s op PC’s en de prestaties bepalen, een idee geven van de kostenbesparingen en het zakelijke risico verminderen,” zegt Erik Vink, business development manager Nederland bij Kingston Technology. “We weten dat SSDNow drives overtuigende voordelen bieden, en we helpen onze partners graag om dit te bewijzen aan hun klanten en nieuwe verkoop te genereren.”

De Kingston SSDNow toolkit is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Duits, Pools en Spaans.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business