Nieuws

Azlan CDG start distributie van Avecto

Azlan CDG, de virtualisatiedivisie van Tech Data, heeft een Benelux-distributiecontract getekend met Avecto. Dat schrijft de Nederlandse channelsite CRN.

Met Privilige Management van Avecto kunnen bedrijven hun werknemers met een veilig gebruikersaccount laten werken, met behoud van functionaliteit waar meer systeemrechten voor nodig zijn. De Privilege Guard elimineert de noodzaak om werknemers in ‘administrator’-modus te laten werken als applicaties, extensies of updates dit vereisen. Privilige Guard regelt het benodigde rechtenbeheer voor deze toepassingen.
 
"Het is geen nieuws dat goed rechtenbeheer belangrijk is om beveiliging te garanderen", zegt Imre Hüsen, divisiemanager virtualisatie van TD Azlan. "Toch zie je in de praktijk dat werknemers laptops krijgen met volledige administrator-rechten. Niet omdat je als bedrijf graag meer functionaliteit wilt bieden, maar simpelweg omdat het systeem anders niet werkbaar is. Dit staat natuurlijk haaks op goed beheer. Met Avecto kan de gebruiker die vrijheid gewoon krijgen en toch werken in een veilige omgeving."
 
"We zijn trots op de snelle uitbreiding van het Europese distributiekanaal, en zeker op de toevoeging van TD Azlan als onze nieuwste partner", zegt Carina Rozendaal, director EMEA channels van Avecto.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business