Nieuws

Panasonic System Networks Europe kiest voor Tendis

Sinds begin september is Tendis aangeduid als distributeur voor België en Luxemburg van de bedrijfstelefoniesystemen van Panasonic. Tendis werkt nu al met een vijftigtal dealers voor de Panasonic-producten.

 “Om onze groei op het vlak van professionele telefonie of bedrijfstelefonie te bestendigen én te versterken doen we vanaf 1 september 2010 een beroep op een onafhankelijke distributeur voor België en Luxemburg,” zegt Karl Everaert, country manager België van Panasonic System Networks. ”We hebben gekozen voor Tendis, op een steenworp van onze eigen kantoren in Zellik. Zowel het management als de medewerkers kennen onze producten voor professionele telefonie al jaren door en door. Tendis biedt ook aanvullende producten bij onze telefoniehardware aan en organiseert workshops en trainingen, helpt dealers bij het maken van offertes en bij klantenbezoeken, en geeft support on site. Tendis biedt een dealer dus alles wat hij nodig heeft om succesvol te zijn en om efficiënt te werken. Van onze kant blijven we wel de markt informeren over nieuwe producten. Bijvoorbeeld via newsletters of workshops. “

Wim Blommaert, account manager Tendis: “Tendis mag dan een erg jonge onderneming zijn, ze is specifiek opgericht als distributeur voor België en Luxemburg op het vlak van Panasonic-bedrijfstelefonie en aanvullende producten, diensten en software. Op dit moment werken we met een vijftigtal dealers. We kozen voor Panasonic vanwege het ruime hardwareaanbod en de enorme betrouwbaarheid van de producten. Alle medewerkers – zowel commerciële als technische – zijn al vele jaren vertrouwd met het Panasonic-gamma van telefoniecentrales, toestellen, IP-technologie en IP-camera’s. Bovendien vullen we het Panasonic-aanbod aan met accessoires, zoals allerlei kabels, wachtmuziek, enzovoort. Tegelijk bieden we door Panasonic gecertificeerde software of middleware van erkende leveranciers aan. Denk maar aan beheersoftware voor telefonie in rust- en verzorgingstehuizen (PanaMed) of hotels. We verdelen ook de simboxen van Teles, waarmee je van op je vaste telefoon via het gsm-netwerk belt en zo de kosten aanzienlijk beperkt.”

 
Tendis stelt zich duidelijk op als een one-stop-shoppingpunt voor de dealers. In de showroom in het Tendis-hoofdkwartier in Zellik kunnen dealers ook met hun klanten terecht voor demonstraties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business