Nieuws

Nieuwe Fuze+ kost minder dan 100 euro

SanDisk brengt met de nieuwe Fuze+ een mediaspeler op de markt die de niewe standaard voor mediaspelers onder de 100 euro zou moeten worden.

De Fuze+ kenmerkt zich door een slanke en dunne vormgeving waardoor hij comfortabel in de hand zou moet liggen. Als mediaspeler kan de Fuze+ overweg met de meeste populaire audio- (o.a. MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC en Ogg Vorbis), foto- (o.a. JPEG, BMP, TIFF en PNG) en videoformaten (o.a. H.264, MPEG-4 en WMV). Deze kunnen in het interne geheugen geplaatst worden, maar ook vanaf een Micro SD- of Micro SDHC-geheugenkaart worden ingelezen. Daarenboven is het apparaat voorzien van een FM-radio met opnamefunctie, en een microfoon voor het opnemen van geluid.

De gebruikersinterface en films worden weergegeven op een 2,4 inch groot GVGA LCD-scherm. De grafische gebruikersinterface werkt hierbij als een filmstrook die via de zone onder het scherm wordt bediend. Dit moet een intuïtieve schermnavigatie die een meer natuurlijke, vlotte en aangename gebruikservaring creëert, mogelijk maken. Een vinger van links naar rechts over het scherm bewegen selecteert functies zoals Muziek, Video, Podcasts, FM Radio en Foto’s. Op en neer bewegen of dubbeltikken op het touchpad laat gebruikers individuele categorieën verkennen en bestanden selecteren.

De oplaadbare batterij van de Sansa Fuze+ mediaspeler moet hierbij tot 24 uur meegaan voor het afspelen van audio en vijf uur bij videoweergave. Het toestel is verkrijgbaar in rood, wit, zwart, blauw en paars, en dit met capaciteiten van 4, 8 en 16 GB. De adviesprijzen bedragen respectievelijk 79 euro, 89 euro en 99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business