HP heeft zijn Officejet-lijn uitgebreid met twee all-in-one-printers die sterk mikken op afdrukken vanaf het web of de smartphone. De luxe-uitvoering van de Officejet Pro 8500 e-All-in-One heeft zelfs een touchscreendisplay van 10,9 inch. De Officejet Pro 8500 e-All-in-One is uitgerust met HP’s ePrint-technologie. Smartphonegebruikers kunnen daardoor documenten op afstand afdrukken door ze naar een […]


HP heeft zijn Officejet-lijn uitgebreid met twee all-in-one-printers die sterk mikken op afdrukken vanaf het web of de smartphone. De luxe-uitvoering van de Officejet Pro 8500 e-All-in-One heeft zelfs een touchscreendisplay van 10,9 inch.

De Officejet Pro 8500 e-All-in-One is uitgerust met HP’s ePrint-technologie. Smartphonegebruikers kunnen daardoor documenten op afstand afdrukken door ze naar een uniek e-mailadres te sturen. Er is een whitelistfunctie toegevoegd, zodat zakelijke gebruikers exact kunnen bepalen welke e-mailadressen van deze functie gebruik kunnen maken.

HP heeft het daarnaast mogelijk gemaakt om met de nieuwe toestellen draadloos documenten en webpagina’s af te drukken vanaf meerdere verbonden computers. De Officejet Pro 8500 e-All-in-One is in staat om documenten te scannen en die draadloos door te sturen naar computers en locaties op het bedrijfsnetwerk.


Touchscreen
Beide modellen beschikken over een touchscreen, waarmee online applicaties als Google Docs, Biztree en Box.net direct kunnen worden ingezet voor het afdrukken van online opgeslagen documenten.

De Officejet Pro 8500 e-All-in-One heeft een aanraakdisplay van 6 inch. Hij drukt tot vijftien zwartwitpagina’s per minuut af en kan tot elf pagina’s in kleur per minuut verwerken. Het is bovendien mogelijk om ID-kaarten in te voeren, waarbij het toestel zowel voor- als achterkant van de kaart op een velletje afdrukt.

De luxueuzere uitvoering, de Officejet Pro 8500 Plus e-All-in-One, heeft een groter aanraakscherm van 10,9 inch, is uitgerust met een tweezijdige automatische documentlader voor maximaal vijftig pagina’s en kan scans en faxen omzetten in e-mails. Slimme printtechnologie als CopySmart en CopyFix kan documenten van slechte kwaliteit corrigeren.

Zowel de Officejet Pro 8500 e-All-in-One als de Officejet Pro 8500 Plus e-All-in-One is vanaf nu verkrijgbaar. HP vraagt voor het minst luxueuze model 269 euro en heeft de Plus-uitvoering een prijs van 349 euro meegegeven.