Nieuws

Smart Business Strategies 108

Dossier KMO
Nu de economische crisis stilaan voorbij lijkt, wordt het tijd om te investeren. Maar voorzichtigheid blijft geboden bij ICT-investeringen. Hoe haalt u het maximum uit uw investering? Welke onderdelen krijgen prioriteit? En biedt de cloud een oplossing? U leest het uitgebreid in dit dossier.
 

Dossier content management
Het beheren van content, van ongestructureerde gegevens, wordt steeds belangrijker. Natuurlijk vindt u dan ook steeds meer leveranciers die de ideale oplossing claimen. In dit dossier vindt u een overzicht van de belangrijkste pakketten, een vergelijking van de gekendste leveranciers, en doorprikken we enkele mythes rond content management.
 

[download_file]

Cloud backup
Voelt u er ook iets voor om uw backups uit te besteden? En waarom dan niet meteen ‘in the cloud’? Wij gingen op zoek naar wat cloud backup precies is, hoeveel het kost, en welke voor- en nadelen u mag verwachten.
 

Telecom-as-a-Service
Alles is elastisch en ‘as a service’. Maar hoe is het met de netwerk- en telecominfrastructuur die al deze cloud diensten mogelijk maakt?

En verder besteden we aandacht aan netiquette en aan SMS-poëzie, vergelijken we innovators met kinderen, bespreken we de veiligheid van smartphones, en sluiten we voor een laatste maal af met onze meesterlijke huiscolumnist Peter Hinssen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business