HP heeft zijn Officejet-lijn uitgebreid met twee all-in-one printers die sterk mikken op printen van af het web of de smartphone. De luxe uitvoering van de Officejet Pro 8500 e-All-in-One heeft zelfs een 10,9-inch touchscreendisplay. De Officejet Pro 8500 e-All-in-One is uitgerust met HPs ePrint-technologie, waardoor smartphonegebruikers documenten op afstand kunnen afdrukken door ze naar […]


HP heeft zijn Officejet-lijn uitgebreid met twee all-in-one printers die sterk mikken op printen van af het web of de smartphone. De luxe uitvoering van de Officejet Pro 8500 e-All-in-One heeft zelfs een 10,9-inch touchscreendisplay.

De Officejet Pro 8500 e-All-in-One is uitgerust met HPs ePrint-technologie, waardoor smartphonegebruikers documenten op afstand kunnen afdrukken door ze naar een uniek e-mailadres te sturen. Er is een whitelist-functie toegevoegd, zodat zakelijke gebruikers exact kunnen bepalen welke e-mailadressen in staat zijn van deze functie gebruik te maken.

HP heeft het daarnaast mogelijk gemaakt om met de nieuwe toestellen draadloos documenten en webpagina’s af te drukken vanaf meerdere verbonden computers. De Officejet Pro 8500 e-All-in-One is in staat om documenten te scannen en die draadloos door te sturen naar computers en locaties op het bedrijfsnetwerk.


Beide modellen beschikken over een touchscreen, waarmee online applicaties als Google Docs, Biztree en Box.net direct kunnen worden ingezet voor het afdrukken van online opgeslagen documenten. De Officejet Pro 8500 e-All-in-One heeft een 6 inch aanraakdisplay, drukt tot 15 zwartwitpagina’s per minuut af en kan tot 11 pagina’s in kleur per minuut verwerken. Het is bovendien mogelijk om ID-kaarten in te voeren, waarbij het toestel zowel voor- en achterkant van de kaart op een velletje afdrukt.

De luxueuzere uitvoering, de Officejet Pro 8500 Plus e-All-in-One, heeft een groter 10,9 inch aanraakscherm, is uitgerust met een tweezijdige automatische documentlader voor maximaal 50 pagina’s en kan scans en faxen omzetten in emails. Slimme printtechnologie als CopySmart en CopyFix kunnen documenten van slechte kwaliteit corrigeren.

Zowel de Officejet Pro 8500 e-All-in-One als de Officejet Pro 8500 Plus e-All-in-One zijn vanaf nu beschikbaar voor de verkoop. HP vraagt voor het minst luxueuze model 269 euro en heeft de Plus-uitvoering een prijskaartje van 349 euro meegegeven.