Nieuws

Luisteren naar de KMO-markt

KMO-IT, een initiatief van het Agentschap Ondernemen, organiseert op 22 september in Affligem een gratis event op maat van de IT-reseller met als thema ‘Luisteren naar de KMO-markt’. Tijdens een volledige namiddag krijgt de reseller advies over de vragen, noden en verwachtingen van KMO’s met betrekking tot ICT. Dit event is een must voor iedere reseller die de KMO-markt als doelgroep heeft.

Dit event dompelt de reseller onder in de vragen en noden van de KMO-doelgroep en leert hem nog beter te luisteren naar wat de KMO-markt precies vraagt en waar opportuniteiten liggen voor zijn onderneming.
 
Op één namiddag krijgt de reseller volgens KMO-IT Kennis (een overzicht van de samenstelling van de KMO-markt, hun ICT-noden en gewoonten), gespecialiseerd inzicht (aan de hand van cases, trends en voorbeelden), inspiratie (ideeën voor nieuwe producten, diensten, markten, business modellen,….) en bewijzen (hoe gericht werken ook voor ICT ondernemingen lonend kan zijn)
 
Dit event is ideaal voor resellers die actief zijn in de ICT-sector en producten en diensten hebben gericht naar de KMO-markt. Concreet betekent dit ICT-resellers, ICT-consultants, marketing-, product en verkoopsspecialisten, fabrikanten, website bouwers, programmeurs,…
 
Op het programma staan onder meer presentaties over de ICT-bestedingen bij de KMO, welke initiatieven KMO-IT neemt en waar resellers voordeel uit kunnen halen, wat de voordelen zijn om in één specifieke niche (bv. de bouwsector) te werken en hoe een ERP-oplossing toch ook geschikt kan zijn voor KMO’s.
 
Deze studiemiddag vindt op 22 september plaats de De Montil in Affligem, van 13u tot 19u. Meer informatie en inschrijven kan via de website van KMO-IT.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business