Nieuws

Panasonic kiest voor Copaco

Elektronicagigant Panasonic verdeelt voortaan via distributeur Copaco al zijn oplossingen die in een netwerk gekoppeld kunnen worden. De samenwerking rond een groot aantal van deze producten werd officieel gelanceerd tijdens de jaarlijkse BBQ van Copaco eind augustus.

Panasonic ontwikkelt en verdeelt uiteenlopende technologische producten, die onderverdeeld zijn in verschillende groepen van consumentenelektronica zoals flatscreens, fototoestellen, huishoudtoestellen maar ook toestellen voor professioneel gebruik zoals broadcastproducten, ruggedized PC’s (Toughbook), professionele displays & projectoren… Van dat ruime gamma verenigt Panasonic System Networks Europe alle communicatiesystemen die je aan een netwerk kunt koppelen zoals IP telephony, IP document solutions en IP video security.

Panasonic greep de jaarlijkse Copaco Barbecue van 26 augustus aan om deze producten voor te stellen aan het IT-kanaal aan resellers en integratoren. Via Copaco wil Panasonic zijn IP-platformen en –toestellen extra naar buiten brengen. Met Copaco zoekt Panasonic naar de geschikte IT-partners die deze totaaloplossingen in netwerken kunnen integreren, afgestemd op de moderne noden van de eindgebruiker.

Via Copaco worden een aantal activiteiten georganiseerd. Daarbij onder meer opleidingen en verkoopsprogramma’s zoals het "Easy Start" en "European Partner Programme" om de partner maximaal te ondersteunen.
In primeur vond op de BBQ ook de lancering van Panasonic-1000eyes video monitoring solutions plaats. Onder het thema "Caught by Panasonic", lanceerde Panasonic in samenwerking met de betalende webservice 1000eyes, een zeer gebruiksvriendelijke camera oplossing voor elke thuisgebruiker.  1000eyes laat toe camerabeelden live te bekijken via internet browser of gsm met internettoegang, beelden te archiveren en bewegingsherkenning en alarmtransmissie in te stellen via een makkelijke online userinterface.

Via Copaco worden ook binnenkort de NAS servers van Synology gelanceerd, die alle Panasonic IP cameras ondersteunen en op deze manier een oplossing bieden  om hardwarematig camerabeelden te archiveren, live te bekijken,…

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business