Scarlet schrapt vanaf 1 oktober de datalimieten van al zijn abonnementen. De provider voert bovendien ook een snelheidsverhoging door. Het internet-only abonnement van Scarlet had al geen datalimiet meer, maar nu wordt de maandelijkse barrière van 100 GB ook geschrapt uit de resterende abonnementen, Scarlet internet+telefonie en Scarlet One. En dat is niet de enige […]

Advertentie

Scarlet schrapt vanaf 1 oktober de datalimieten van al zijn abonnementen. De provider voert bovendien ook een snelheidsverhoging door.

Het internet-only abonnement van Scarlet had al geen datalimiet meer, maar nu wordt de maandelijkse barrière van 100 GB ook geschrapt uit de resterende abonnementen, Scarlet internet+telefonie en Scarlet One.

En dat is niet de enige aanpassingen die de Belgacomdochter doorvoert. Ook de upload- en downloadsnelheden worden opgetrokken. Surfen doe je voortaan aan een downloadsnelheid van 25 Mbps (voorheen was dat 20 Mbps), en uploaden gebeurt aan 3,5 Mbps in plaats van 1,5 Mbps.

“Of je nu surft aan een downloadsnelheid van 20 Mbps of 80 Mbps, dat verschil is voor een modale gebruiker nauwelijks merkbaar,” zegt marketingdirecteur Remy Knecht in een persbericht. “Maar een uploadsnelheid van 3,5 Mbps tegenover 1,5 Mbps geeft wel een enorm verschil.”

De snelheidswijzigingen worden automatisch doorgevoerd in de loop van de komende maanden. De datalimieten vervallen op 1 oktober. De prijzen van de verschillende abonnementen blijven ongewijzigd: 50 euro voor het triple-play pakket Scarlet One, 40 euro voor internet+telefonie en 25 euro voor wie uitsluitend internet van Scarlet wil.

Advertentie