Nieuws

Belgacom maakt uploaden sneller

Belgacom verhoogt vanaf 1 september de snelheden van zijn breedbandverbindingen. Vooral het uploaden van data zal een stuk sneller gaan.

Volgens Belgacom gaan de verhogingen niet gepaard met hogere tarieven. ‘De klanten zullen voortaan hun info tot 3x sneller kunnen verzenden, vergeleken met gelijkaardige formules van Telenet en Voo’, zegt de operator in een persbericht.

Voor de formule ‘Internet start’ stijgt de uploadsnelheid van 256 naar 400 Kbps. Bij ‘Internet Comfort’ gaat ze van 1 naar 1,5 Mbps.

Bij de duurste formules, ‘Internet Favorite’ en ‘Internet Intense’, stijgt de uploadsnelheid respectievelijk van 1,5 naar 3,5 Mbps, en van 2 naar 4,5 Mbps. Bij deze formules wordt ook de downloadsnelheid opgetrokken, respectievelijk van 20 naar 25 Mbps en van 20 naar 30 Mbps.

De vermelde snelheden zijn wel theoretisch. De werkelijke snelheden hangen af van de afstand tussen het aansluitingspunt en de centrale, maar ook van de computerinstallatie, de binnenbekabeling en de gebruikte technologie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business