Nieuws

Talk & Vision wordt eerste Polycom Platinum Partner in de Benelux

Talk & Vision, specialist op het gebied van videocommunicatie en managed video services, is als eerste in de Benelux benoemd tot Platinum Partner van Polycom.  Polycom is gespecialiseerd in oplossingen voor teleconferenties. De Platinum status laat zien dat Talk & Vision in staat is om op het allerhoogste niveau en voor omvangrijke opdrachten de beste kwaliteit te leveren.

Talk & Vision beschikt hiervoor over een groot aantal engineers met uitgebreide kennis en certificaten op het gebied van videocommunicatie en netwerkbeheer. Bovendien heeft Talk & Vision op al haar locaties in Europa de mogelijkheid om zelfstandig Polycomdemonstraties uit te voeren.
 
 Maarten van Heck, manager professional services bij Talk & Vision vindt het een eer om als eerste partner in de Benelux de Platinum status te ontvangen. “We werken er dagelijks hard aan om met het hele team een hoge kwaliteit te leveren en zijn dan ook blij dat Polycom deze kwaliteit in kennis, service en sales beloont met de hoogste partnerstatus.”
 
 “Polycom vindt het erg belangrijk om serieus met haar partners om te gaan,” zet regionaal directeur David van de Berg van Polycom Benelux. “Enige tijd geleden hebben we ons partnerprogramma dan ook flink herzien en stevig aangescherpt. Talk & Vision heeft in korte tijd bewezen op het hoogste niveau de markt te kunnen bedienen. De samenwerking op het gebied van leadgeneratie en marketing die daar in het Platinum Partnership tegenover staat, is dan ook goed in evenwicht met de behaalde omzetten en de kwalitatief hoogstaande service die aan Polycomgebruikers wordt geboden.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business