Nieuws

InFocus-projector met interactieve supermuis

InFocus rust zijn nieuwe projectorserie uit met een leespen die ook dienst doet als interactieve muis. Gebruikers kunnen op die manier door websites navigeren zonder naar de laptop te hoeven grijpen.

De IN3900-serie is volgens InFocus eenvoudig bruikbaar voor de doorsnee gebruiker en heeft onder meer een terug- en scrollknop aan boord voor online navigatie. De fabrikant belooft daarnaast dat kalibratie onnodig is, zodat na het aansluiten van de projector meteen gepresenteerd kan worden.

Deze nieuwe projectoren zijn in staat om beelden van 1,5 meter breed te projecteren en hebben daar 0,9 meter afstand van de projectiemuur voor nodig. De maximale beeldbreedte is 3,7 meter en kan zowel laag als hoog worden gemonteerd.

Een ingebouwd 20 watt stereo geluidssysteem moet voor helder geluid zorgen. InFocus biedt naast een microfooningang de meest gangbare poorten, waaronder USB, HDMI en LAN. Het apparaat accepteert 32 aangesloten computers tegelijkertijd en kan de inhoud van vier systemen tegelijk in beeld brengen. De IN3900-serie heeft verder een ingebouwde voice over-functie, zodat een spreker tijdens een multimediapresentatie commentaar kan geven.

InFocus zal in augustus eerst de goedkopere XGA-variant (1.024 bij 768) op de markt brengen. Deze IN3914 zal 1.199 euro kosten. De widescreenvariant IN3916 (WXGA, 1.280 bij 800) is in september beschikbaar voor 1.299 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business