Nieuws

Managed Services Providers kiezen voor SaaS

Softwaredistributeur Portland organiseert op 21 september een nieuw seminar over managed services. Volgens Portland is er een groter realisme ingetreden in de markt voor managed services. Tijd dus voor een update.

Het Belgische seminar van Portland vind plaats in het Scandic in Antwerpen, op 21 september.
 
“Het managed services-bedrijfsmodel stelt IT-dienstverleners in staat om een hogere kwaliteit van service te leveren, terugkerende inkomsten te genereren en een solide business case te ontwikkelen,” zegt business development manager Rick Hebly van Portland Organic IT. Hij weet dat er heel wat scepticisme gegroeid is rond managed services, met name omdat de prijszetting niet altijd even duidelijk was. “Een voorwaarde voor het goede aanbieden van managed services is wel dat de kosten en risico’s goed bekeken worden.”  
 
Het aanbieden van Managed Services betekent volgens Portland het in huis halen van de juiste tools; voor o.a. Remote Management en Monitoring, Hosted Email Security en Online Backup. Traditioneel vraagt dit een forse investering met een hoog risico, maar Portland biedt Software-as-a-Service oplossingen waarmee de reseller zonder hardware, software, investeringen of implementatie meteen en risicovrij aan de slag kan.
 
Tijdens het seminarie behandelt Portland producten als GFI MAX Remote Management, GFI MAX Mail, IASO Online Backup en Autotask PSA; schaalbare blokken voor een complete oplossing.
 
Meer informative en registratiemogelijkheden staan op de website van Portland.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business