Nieuws

Infor blaast verzamelen

Business software specialist Infor trommelt al zijn partners op om eind september naar zijn jaarlijkse EMEA Channel Partner Conference te komen. Het gaat om een eendaagse conferentie die op 29 september in het Franse Annecy plaats vindt.

Infor verwacht een 300-tal partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het evenement zal zich net als de vorige jaren richten op het erkennen, belonen en opleiden van Infor’s groeiende partner community. Bijna een kwart van de omzet van Infor wordt via partners gerealiseerd.
 
Executives van Infor zullen de prestaties, de technologiestrategie, het concurrerende landschap en de toekomstplannen voor de channel partners bespreken. Op de agenda staan onder meer een uiteenzetting over de samenwerking met Microsoft door Dennis Michalis en Greg Corgan.
 
Volgens Infor wordt dit jaar het spannendste jaar ooit voor Infor. Er komen nieuwe producten, nieuwe samenwerkingsverbanden en innovatieve wereldwijde campagnes. Bovendien zegt Infor ambitieuze plannen te hebben om met zijn channel business explosief te vergroten door samen te werken met de meest toegewijde en ervaren channel partners uit de sector.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business