Nieuws

Sony headset voor veeleisende gamers

Met de DR-GA500 brengt Sony een hoofdtelefoon op de markt die zich toespitst op de noden van liefhebbers van snelle games. In snelle First Person Shooter Games, kortweg FPS-games, is wat je hoort vaak even belangrijk dan wat je ziet. In een gedetailleerde audio-omgeving hoor je vaak waar tegenstanders die zich niet in je blikveld bevinden, zich ophouden.

Door een Dolby Pro Logic IIx-decoder te combineren met Sony Virtual Phones-technologie, moet de DR-GA500 een overtuigend digitaal 7.1-kanaals surroundgeluid door een 40 mm diafragma weergeven. De signal processing hardware die het surroundbeeld verzorgt, bevindt zich in een compacte externe unit. Het resultaat hiervan is een muzikaal panorama met een zeer gedetailleerde precisie die alles nauwkeurig lokaliseert van een heimelijke voetstap tot een granaat die afgaat, aldus Sony.

Dankzij een drievoudig omhullend systeem drukt de telefoon niet tegen de oorschelp en is ventilatie mogelijk, waardoor de DR-GA500 comfortabel gedragen kan worden, ook voor langere periodes. Dankzij een compacte boommicrofoon is het ook mogelijk om met je tegenstanders of teamgenoten te converseren.
 

Vanaf 15 oktober zal de DR-GA500 verkrijgbaar zijn met een gratis versie van de nieuwe ‘Medal of Honor’ single player game, en dit voor een adviesprijs van 170 euro.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business